The phone number for this merchant may have changed recently
Add a photo
Add a photo
Details
Information
Reviews
Location
Details & Description

Restaurant type

  • Fine Dining,

Cuisine type

  • French,
  • American Cuisine,

Features

  • Restaurant With Wifi Internet,
  • Group Reservation,
  • Extensive Wine List,
  • Happy Hour,
  • ATM,

Atmosphere

  • Casual,
  • Upscale,
  • Trendy,

Products and Services

  • Dance & Night Club,
  • Restaurant,
  • Bar,

Languages Spoken

  • French,
  • English,
Location
1106, boul de Maisonneuve O, Montréal, QC H3A 1M7
Useful Information

Opening Hours *Holiday hours

Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Verify with Merchant

Rates:

  • $26 To $60,
  • > $60,

Methods of Payment:

Ratings & Reviews - Soubois

How would you rate this business?
2.9/5
  • Excellent
  • Very good
  • Average
  • Poor
  • Terrible
4
1
0
1
5
  • Atmosphere:
  • Food:
  • Service:
Sort by:
Language:
keys1533
By

Nous avons été très déçus de la nourriture . ma pieuvre a 40$ était très caoutchouteuse et brûlé le saumon de mon conjoint t était sec sans parler du tartare qui a rendu mon amie malade … le steak a 48$ est un steak d’intérieur de ronde . Honnêtement je ne donne jamais d’avis sur un resto mais la déception totale nous avons commandé des hot shots et la serveuse nous dit pas de café …. pour ensuite demander au barman qui nous réponds c’est trop long à faire !! je ne recommande pas

Atmosphere: 1/5
Food: 1/5
Service: 1/5
Are you the owner? Reply or Contact YP
wagn2046
By

Expérience des plus désagréable !!! Nous avions une réservation pour 5 personnes à 20h30 sans que quiconque nous mentionne que nous devions quitter pour 23h00. Dès notre arrivée, nous avons immédiatement senti la pression du personnel d’en finir avec nous au plus vite… Après avoir payé plus de $600 et avoir fait part de notre très mauvaise expérience au gérant (qui s’en fouettait complément), nous avons quitté ce sinistre endroit en nous promettant de ne plus jamais y remettre les pied !

Atmosphere: 2/5
Food: 2/5
Service: 1/5
Are you the owner? Reply or Contact YP
jean0261
By

Excellente soirée! Ambiance festive et branchée. Je conseille de réserver pour 19h et de voir la métamorphose du lieu. C'est un Supper-Club. La foule se pointe généralement à partir de 21h. Service attentionné, chaleureux. Nourriture à la hauteur de nos attentes : excellents fruits de mer, huîtres et spaghetti aux homards! Le lieu est magnifique, décor époustouflant et moderne. Cette forêt enchantée ravie! Le resto devient un club avec DJ dès 23h30. Bravo à toute l'équipe du Soubois!

Atmosphere: 5/5
Food: 5/5
Service: 5/5
Are you the owner? Reply or Contact YP
myle3251
By

Great experience always. Definitely my favorite place in Montreal.

Atmosphere: 5/5
Food: 4/5
Service: 5/5
Are you the owner? Reply or Contact YP
BrettR034053
By

Cancelled my reservation

Never actually made it to the restaurant. Booked it online for a client dinner. They called the day of and said no they couldn't accommodate us. Barely even a sorry. Brutal. Will never attempt this place again. Stay away

Service: 1/5
Are you the owner? Reply or Contact YP

Get an opinion about this business!

Think your friends might be familiar with this business? Ask your friends on Facebook to see what they think.

Appears in 5 Smart Lists

Editor’s Pick
Discover new dining experiences at MTLàTABLE 2016

Discover new dining experiences at MTLàTABLE 2016

Chef Guillaume Daly offers a menu at $41 that showcases the best in new cuisine. As a starter, choose between the duck tartare or carpaccio of celery root and shrimp. For the main course, your heart and your stomach will have to settle on either the salmon or smoked beef ribs served with a beet salad. For dessert, you’ll have to opt between the S’mores with chocolate ganache or the petits fours.

View this Smart List
Be a part of Montreal's YUL EAT 2016 Festival

Be a part of Montreal's YUL EAT 2016 Festival

To round it all off, don’t miss the brunch on September 5, prepared by several chefs including William Daly of Soubois. He’ll be offering his yogurt with confit peaches, almond candy, angelic and granola, as well as a Norwegian omelette (pear, tonka beans and white chocolate) with homemade Nutella and marmalade.

View this Smart List
Dine in style and enjoy superior seafood in Montreal

Dine in style and enjoy superior seafood in Montreal

Chef Guillaume Daly keeps a special place for seafood at this local bistro. On the menu: smoked salmon with beetroot, grilled tuna with wild spices, smoked sturgeon, lobster spaghetti with chard, and fried cod.

View this Smart List
Contact this business
Close menu