Monday | |
---|---|
Tuesday | |
Wednesday | |
Thursday | |
Friday | |
Saturday | |
Sunday | |
Verify with Merchant |
---|
Wonton soup
(always on the menu)
Vegetable soup
Cream of broccoli
Pea soup
Cream of mushroom
Chicken and rice
Chicken noodle
Cream of celery
Beef noodle
Cream of potato
Cream of turnip
Cream of carrot
Julienne soup
Cream of tomato
Tomato soup with vermicelli
Cream of chicken
Beef and barley
Lentil soup
Cream of leek
Creamy corn
Seafood bisque
Shrimp bisque
Rice and spinach
Baked beans
Home fries
Choice of omelette
Scrambled eggs
Bacon
Breakfast sausages
Pancakes
French toast
French toast flambéed with raspberries (prepared at the table!)
Salmon with dill
Mussels Continental
Crab legs
Cantonese shrimp
Frogs legs
Mediterranean mahi-mahi
Scallops with Pernod sauce
Smoked salmon
Sushi
Caesar
Chefs
Corfu
Greek
Grilled chicken
Chicken
Macaroni and ham
Potato
Pollock
Spinach
Artichoke and olive
Tuna and lentils
Greco-Roman
Italian
Fusilli and smoked salmon
Couscous
Corn
Beet
Carrot and raisin
Russian
Chickpea
Cabbage
Roast pork
Roast beef
Roast turkey
Bone-in ham
Leg of lamb (Friday, Saturday and Sunday evenings)
Smoked meat
Egg rolls
Pineapple chicken
Chicken with almonds
Chop suey
General Tao chicken
Singapore noodles
Chinese macaroni
Beef and zucchini
Chinese rice
Chicken soo guy
Chinese "hot dog" sausages
Spareribs
Beef with broccoli
Fried mushrooms
Chinese spaghetti
Sautéed beans
Chinese vegetables
Imperial rolls
Beef with zucchini
Cheese in puff pastry
Greek potatoes
Fried calamari
Greek beef
Pastitsio
Spanakopita
Souvlaki
Marinated chicken breast
Stuffed peppers
Soutzoukakia
Moussaka
Parmesan fondue
Italian steak
Pizza
(all-dressed, pepperoni, cheese, cheese and basil, vegetarian, Rimini, Greek, Amalfi)
Italian sausages
Spaghetti
(with meat sauce)
Lasagna
Italian meatballs
Fettucini
Italian rice
Ham in flaky pastry
Turkey and broccoli gratin
Baked ham with pineapple
Fish sticks
Onion rings
French fries
Mashed potatoes
Mixed vegetables
Mini pogo sticks
Homemade chips
Macaroni and cheese
Chicken nuggets
Spicy chicken
BBQ chicken
Chicken wings
Fried cheddar cheese sticks
Beef liver
Salmon pie
Apple and cinnamon stick
Beef bourguignon
Chicken pot pie
Beef Madeira
Beef Stroganoff
Spareribs
Meatloaf
Cabbage cigar rolls
Chicken in a puff pastry
Chicken in white wine
Chicken Cordon Bleu
Chopped steak
Meat pie
Pouding chômeur
(golden cake with a hot caramel sauce)
Bagatelle des Continents
Cakes
European specialties
Honey balls
Pastries
Biscuits
Ice cream
Homemade fruit salad
Fresh fruit plate
Fruit crisps: apple, strawberry
Cheesecake
(week-ends)
Yogurt
(brunch)
Crème caramel
(week-ends)
4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 |
On est le 4 juin 2019 et on était une vingtaine de personnes. La nourriture était infecte. De mauvaises odeurs émanaient de tous les plats. Cet endroit est vraiment à déconseiller. Le gérant est d une insolence à croire qu il n est pas à sa place. Je ne mettrais plus les pieds dans cet endroit.
Toute la nourriture mangée était exécrable. On était 16 le 11 novembre et on est tous sûrs de ne jamais remettre les pieds là bas ! Serveur bête en prime.
J'y suis aller le 12septembre en famille,sur 20 personnes,on a tous commentés le négatif des plats,pas de saveur,je n'y retournerai plus.
Vraiment un manque de savoir vivre de jeter ces clients dehors a une vitesse folle,des invités de la fete a mon fils on carrément essuiyer un refus pour prendre le dessert et leur café car nous devions quitter et laisser la place à d'autre clients,on nous a remis les facture en vitesse et on devais payer au plus vite,j'ai été humilie et vraiment gêner face à mes invités.
On a très bien manger, pas attendu trop longtemps en ligne et le service était amical et efficace. Quoi d'autre demander? Félicitation pour le beau concept et pas cher!
d'abords 2 réservation possible pour les groupes, une à 17h l'autre à 19h30. Nous sommes arrivé à 20h et avons attendus avec 400 personnes dans le hall (qui n'est pas si grand ) pendant près d'une heure. Nous avons obtenu une place a la menace de notre départ. J'ai dû monter les tables moi-même et chaque fois qu'on à voulu aller se faire une assiette ... nous avons dû nous battre avec les gens ou attendre que ce qu'on désir soit diponnible! Je n'ai jamais vu quelque part d'aussi mal gêrer et c'est très cher pour la qualité qu'on à mangé! 85$ pour deux (3 bière et un drink en plus du souper ).
Vaste restaurant, avec tres belle deco. on se sent comme dans les tout inclus du sud. cuisine tout genre. Vaste choix. Pour un buffet de ce prix, excellent choix, tres bons plats essayer le pain maison frais a tout les jours
Think your friends might be familiar with this business? Ask your friends on Facebook to see what they think.