(à titre d’exemple)
La Table d'hôte inclus soupe ou salade, plat et dessert du jour.
Soupe patate douce et chipotle
Salade d'orzo et asperges, vinaigrette aux dattes
Tartare de bœuf aux canneberges, estragon et moutarde à l'ancienne6.
Confit de canard à l'érable, purée butternut ou salade de chou à l'estragon
Râble de lapin de Stanstead, sauce aux baies d'amélanchier
Effiloché de porcelet, orgeotto aux courgettes et parmesan
Brandade de flétan, salade de roquette, poivrons et pieuvre grillés
Ravioli de canard, sauce crème au chèvre, pesto de cresson et asperges
Rôti de chevreau de lait sur épeautre et bouillon de shiitake
Tarte fine à l'abricot et coulis à la cardamome
Salade de légumes de saison
Tartare de saumon deux façons, radis, crumble de wasabi, purée d'avocat
Pétoncles de la Nouvelle Écosse, mousse de navet, choux de Bruxelles
Ravioli géant de joue de boeuf braisée
Ris de veau, réduction de cidre de glace, anis, popcorn à la pomme
Tatin de foie gras, échalotes confites & figues
Plateau de charcuteries
Trou Normand
Contre filet de bison de l'Outaouais, persillade de champignons
Magret de canard, thym citronné, purée de céleri-rave au lait de coco
Saumon boucané maison, mi-cuit, salade de wakamé et couscous israélien
Surlonge d’agneau de l'Alberta, mariné BBQ, taboulé d'orge
Bavette de boeuf Île du Prince Édouard grillé, papas bravas, salade de chou
* Extra foie gras
Cerf de Boileau, purée de topinambour, fleur d'ail et sureau
Poisson du jour ...
Tarte fine de champignons, humus aux lentilles, parmesan
* Extra effiloché de canard confit
Les fromages du Québec
4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 |
La nourriture est divine et le service est impeccable!
2 e fois que j’ai mangé toujours aussi bon mangé de la morue poisson du jour très bon service excellent
O Thym is simply good food without any pretension. The atmosphere is extreme chill. It is a suitable place to go when you are not in a rush. Other perks include the fact that they open on Mondays and that it is a BYOB :)
Another yummy french resto in Montreal. Centrally located in the Village, with a beautiful decor and ofcourse, a BYOW! The appetizers are great and the main course was out of this world. Great for a date or a small scale celebration
Think your friends might be familiar with this business? Ask your friends on Facebook to see what they think.
Good BYOB restaurants are rare in the area, but I can recommend this one in particular: O’Thym. This is a French restaurant (gourmet bistro-style), featuring local products, where the menu changes with the seasons. We love the attentive service and reworked classics (including the tartare).
View this Smart ListBring your own bottle of wine to O'Thym, a neighbourhood bistro for meat lovers. Duck, rabbit, goat, beef, bison and deer are just a few choices on their menu, which also includes salmon, scallops and other seafood, with many local, seasonal offerings. On the weekend, bring your own bottle of bubbly for brunch.
View this Smart ListAnother "BYOB" that is definitely worth a visit. The menu at O’Thym changes with the seasons and the mix of flavours is always delicious. Pro tip: They’re also open for brunch and you can bring your own bubbles! A gourmet brunch with champagne, and at a reasonable price – perfection!
View this Smart List